24 aug. 2011 | 11:10

Apple pregateste un iPhone 4 de 8 GB?

ACTUALITATE
Apple pregateste un iPhone 4 de 8 GB?

Conform unor surse Reuters, Apple ar putea lansa o noua versiune de iPhone 4, care sa ia locul „batranului” 3GS ca versiune de baza dupa lansarea inevitabilului iPhone 5. Noua editie va probabil listata la acelasi pret la care se gaseste 3GS-ul acum in magazine, si va include numai 8 GB spatiu de stocare.

Sursa acestui zvon sustine ca o fabrica din Coreea de Sud a inceput deja sa lucreze la aceste telefoane mai ieftine si ca lansarea lor va avea loc in saptamanile ce urmeaza. Avand in vedere ca aceeasi strategie a fost adoptata si in cadrul iPhone 3GS, acest zvon este practic o confirmare a planului companiei din Cupertino.

Deja stim ca ca Apple va tine o conferinta pe 7 septembrie, unde mai mult ca sigur va anunta noul iPhone. Putem astfel presupune ca si editia de baza a iPhone-ului 4 va fi lansata in acelasi timp. Aceleasi zvonuri spun ca productia de iPhone 5 este in plina desfasurare, fabricile Hon Hai si Pegatron din China, avand deja comenzi de la Apple pentru 45 de milioane de unitati. Se zvoneste ca noul telefon va dispune de un display mai spatios, o antena mai puternica si o camera de 8 megapixeli.