Apple nu se mai intoarce la Windows XP pentru iCloud

, 13 Iun, 10:30

Apple a facut niste decizii destul de interesante de-a lungul timpului, cum ar fi sistarea suportului pentru sistemele sale de operare foarte vechi insa pastrarea suportului pentru sistemele de operare Windows mai vechi. De ce aceasta situatie? Pentru ca in mod sigur Apple a constientizat faptul ca cei mai multi utilizatori sunt cei care folosesc un OS de la Microsoft, si a dorit sa ii atraga ca si clienti. Astfel noul serviciu iCloud al lui Apple NU este compatibil si cu Windows XP, se pare ca gigantul a tras  totusi o linie, in ciuda faptului ca cele mai importante servicii ca MobileMe si iTunes vor ramane folosibile pe aceasta platforma.

Compania nu a mai specificat care ar fi motivele pentru care nu exista compatibilitate cu Windows XP dar este posibil ca acestia sa nu mai doreasca sa cheltuiasca resurse valoroase de dezvoltare pentru un sistem de operare pe care si Microsoft se gandeste destul de curand sa il scoata din schema.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail