Apple a creat de fapt Android-ul

Apple a creat de fapt Android-ul

Opinia nu este personala, insa trebuie sa precizez ca o consider extrem de interesanta. CEO-ul Nokia, Stephen Elop este destul de ocupat cu toate schimbarile care se produc la el in companie insa totusi are timp sa se gandeasca si la alte aspecte ale pietei. Trecerea de la Symbian la Windows Phone va schimba destul de mult istoria companiei Finlandeze. Chiar daca mai trebuie sa treaca cativa ani pentru a vedea daca a facut miscarea corecta cu Windows este un caracter interesant si trebuie urmarit.

Intr-un discurs la Open Mobile Summit in londra, Elop a oferit destul de mult credit lui Apple si lui Google pentru ca au creat aceasta piata.

„In 2007 Apple a introdus un standard foarte ridicat. Acest lucru era de asteptat insa compania a facut-o in felul ei, un sistem de operare inchis. Acest lucru a cerut o alternativa, adica un sistem de operare deschis, Android-ul. Deci Apple a creat Android-ul!” Sau mai bine zis a creat conditiile necesare pentru inventarea celui de-al doilea sistem de operare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI