APK-uri multiple pentru Android Market

, 22 Iul, 11:00

Google a modificat modul de operare al Android Market, oferind suport pentru mai multe APK-uri in cazul unei singure aplicatii. Desi nu pare sa insemne mare lucru, acum developerii pot lista fiecare aplicatie o singura data pe Market, fara a mai necesita intrari multiple pentru device-uri diferite.

Astfel, in cazul aplicatiilor sau jocurilor care sunt optimizate pentru anumite terminale, in momentul in care utilizatorul doreste sa le descarce, magazinul va selecta automat versiunea de care are nevoie, in functie APK-urile puse la dispozitie de autor. Acest lucru ar trebui sa faciliteze accesul mai rapid la aplicatiile potrivite, indiferent daca aceasta este descarcata de pe un telefon mobil sau de pe o tableta, iar cei care vor sa aiba aceeasi aplicatie pe mai multe device-uri, pot astfel sa o cumpere o singura data.

Jocul care debuteaza aceasta noua functionalitate a Android Market este noua versiune gratuita a popularului Fruit Ninja, de la Halfbrick.

Sursa: TechCrunch

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail