Anularea seriei iPod Classic iminenta?

Anularea seriei iPod Classic iminenta?

Daca ne luam dupa deciziile pe care Apple le face in ultimii ani, am putea deduce ca iPod Classic este pe ultima suta de metri. Ultimul sau update semnificativ (care s-a referit la spatiul disponibil de pe device) a fost in 2009. Tot in 2009 au aparut si ultimele jocuri pentru aceasta linie de playere MP3, iar acum acestea nu se mai gasesc nicaieri.

Saptamana trecuta Apple a scos de pe iTunes sectiunea de jocuri pentru editia veche de iPod, ceea ce inseamna ca daca nu aveti acele jocuri salvate undeva (in computer, pe un stick USB, hard disk extern, etc.), nu mai puteti intra in posesia lor. Daca stam sa analizam putin, realizam ca aceasta decizie nu este tocmai uimitoare. Vanzarile vechiului MP3 Player au scazut foarte mult de cand au fost introduse iPod Touch si iPod Nano, iar vanzarile de jocuri nu cred ca au fost niciodata foarte mari.

Avand in vedere semnele acestea si evenimentul de maine, cu siguranta Apple are in plan anularea ultimului iPod Classic cu clickwheel. In locul sau va fi cu siguranta pozitionat iPod Touch, care nu duce lipsa de software si cu siguranta nu va duce multi ani de acum inainte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: