Amazon muta Kindle in Cloud

, 11 Aug, 12:45

Dupa recentele modificari ale termenilor de utilizare de pe App Store, toate aplicatiile care trimiteau clientii spre site-uri externe prin care facilitau tranzactii ce nu treceau prin serverele Apple au fost scoase din catalogul magazinului virtual.

Printre acestea se gasesc si multe aplicatii care vand carti, cea mai populara dintre ele fiind Kindle de la Amazon.

Ei bine, in curand aplicatia pentru iOS se va dovedi inutila, intrucat compania a pornit un serviciu bazat pe Cloud Computing numit Kindle Cloud Reader, prin intermediul caruia toate cartile cumparate pot fi citite online direct din browser, folosind HTML5. In acest fel, Apple nu poate sa ii oblige pe cei de la Amazon sa plateasca taxe pentru vanzarile de carti electronice, iar clientii isi pot accesa volumele de absolut oriunde.

Partea negativa a acestui nou serviciu este necesitatea unei conexiuni la internet pentru citirea unei carti, lucru de care nu toti detinatorii de iPhone si iPad vor beneficia cand sunt in miscare.

Sursa: TechCrunch

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail