20 sept. 2011 | 13:15

Amazon Appstore acum si in restul lumii?

ACTUALITATE
Amazon Appstore acum si in restul lumii?

Platforma Android ofera o libertate fara egal pe piata mobila: posibilitatea de a beneficia de mai multe magazine de aplicatii. Unul din cele mai celebre pe langa Android Market este Amazon Appstore, care pana de curand era disponibil exclusiv pentru piata americana.

Desi nu a fost facut nici un anunt despre o extindere a serviciului, mai multi clienti Amazon de pe tot globul au confirmat ca pot accesa acum acest serviciu fara restrictii. Pentru a putea cumpara aplicatii de pe Amazon Appstore, este insa nevoie de un cont valid pentru acest serviciu, care sa aiba si o carte de credit atasata. Cea mai buna parte a acestui magazin este ca in fiecare zi exista aplicatii gratuite, care in alte locuri se gasesc pe bani.

Desi nu pot confirma ca functioneaza si in Romania (intrucat nu am un telefon cu Android), diverse persoane din India, Australia si Marea Britanie au putut folosi acest magazin fara probleme. Nu ramane decat sa incercati si voi si sa ne spuneti daca intr-adevar functioneaza si pe meleagurile noastre.

Sursa: Engadget