Acer se orienteaza pe segmentul de Ultrabook-uri pentru profit

Acer se orienteaza pe segmentul de Ultrabook-uri pentru profit

CEO-ul Acer JT Wang, a precizat catre Dow Jones ca Acer se va orienta catre Ultrabookuri High End pentru anul care vine. Acer se lupta de ceva vreme cu HP si cu Dell pentru a oferi cele mai competitive produse din acest domeniu dar situatia nu este chiar atat de roz precum pare. Wang considera ca segmentul de ultrabook-uri poate aduce niste avantaje profitabile in anul care vine si ca pot creste chiar si cu 10 procente vanzarile de laptopuri.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Schimbare de Strategie – „Vom schimba strategia pentru a imbunatati profitabilitatea din produse High – End” marja de profit a acestora fiind implicit mai ridicata decat in cadrul laptopurilor de 300 de euro care se vindeau in numar mare pana acum. „Ultrabook-urile vor deveni cheia cresterii noastre in 2012 avand in vedere ca utilizatorii isi doresc un notebook mai usor, performant si cu o durata de functionare mai mare pe baterie.”

Ultrabook-urile folosesc procesoare Intel si sunt competitori cheie pentru alte variante gen Apple MacBook Air. ASUS a fost cel care pana acum a dat startul acestui segment cu uimitorul UX21 si UX31. Imi place insa ca sunt sinceri din acest punct de vedere, (noi nu cautam in principal sa oferim o experienta extrafenomenala utilizatorului ci cautam sa facem bani) pana la urma industria are profitul ca principal scop nu?

Citește și:
Etichete: