24 dec. 2011 | 23:48

15,000 de adrese URL tatuate pe corpul unui barbat – Si nu se va opri aici

ACTUALITATE
15,000 de adrese URL tatuate pe corpul unui barbat - Si nu se va opri aici

15,000 este numarul de adrese web de tip URL sunt tatuate pe corpul lui Pat Vaillancourt, un barbat de 30 de ani din Quebec, Canada. Cine mai are nevoie de Google nu? Poti gasi aproape tot ce vrei daca il ai pe Pat langa tine. Avand in vedere acest numar de tatuaje el detine momentan recordul mondial si intentioneaza sa isi depaseasca performanta, scopul acestuia fiind cifra de 100,000.

Scopul lui nu este insa egoist, el nu incearca sa concureze cu cineva sau sa doboare recorduri chiar daca sunt cele personale ci intentioneaza sa ajute lumea. Pat cere in medie 35 dolari pentru un link si are cateva mii de linkuri ce provin de la dirverse companii online interesate de acest tip de marketing. Jumatate din aceasta suma este donata fondurilor de ajutorare din Haiti si Somalia iar restul de jumatate din fonduri sunt folosite pentru plata tatuajelor si promovare acestora.

Tatuajele sunt facute de unul dintre prietenii sai care poate realiza pana la 100 de adrese in maxim 90 de minute. Se pare ca mai are de lucru serios, cel putin 16,000 de companii sau adrese web ale unor profile de Facebook sau de Twitter asteapta sa fie imprimate pe pielea lui pat Vaillancourt.

Parerea mea? No comment…