Xbox 360, o altă faţă?

, 08 Mar, 10:05

Şeful Steve Ballmer a spus că s-ar putea ca Microsoft, compania pe care o reprezintă, să schimbe design-ul Xbox, pentru a ieşi din tiparul tradiţional al consolei. Nu se ştie însă în ce direcţie se vor face modificări şi nici dacă acestea vor fi implementate cu ocazia lansării următorului model. Ballmer a făcut doar referiri legate de faptul că noua faţă va permite utilizatorului să aleagă diferite opţiuni.

wii-ps3-xbox360

Prin design-ul convenţional, Microsoft s-a aflat tot timpul în urma companiei rivale Sony, care nu a ratat nicio ocazie pentru a îmbunătăţi aspectul şi funcţionalităţile consolelor de jocuri produse. Astfel, fiecare generaţie de Playstation a avut un update care includea obligatoriu reducea dimensiunile sistemului, fără a mari însă şi preţul, iar din punctul de vedere al funcţionalităţilor, noile modele cunoasteau modifiari importante, precum extinderea porturilor de intrare/ieşire. Până în prezent, Microsoft doar a ajustat spaţiul de stocare sau a modificat conţinutul variantelor standard.


Sursa: Electronista

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail