Walkman pe post de semn de carte

Walkman pe post de semn de carte

FALCON_BLACK_small

Suplețea unui gadget îi marchează puncte serioase pe scala imaginară a factorului cool. Noul player Sony Walkman A845 are o siluetă de numai 7,2 mm grosime și cântărește doar 62 de grame, iar asta nu-l împiedică să ofere un sunet demn de blazonul familiei Walkman.

Partea frontală a player-ului este dominată de un ecran OLED de 2.8” (7,1 cm). Cu o afişare impecabilă a culorilor, o rată de contrast înaltă, un unghi de vizualizare amplu şi timp de răspuns super-rapid, modelul reprezintă un instrument perfect pentru ca utilizatorul să se poată bucura de clipurile preferate de pe site-urile de specialitate, albumele foto stocate online etc.

Pentru cei care doresc să se bucure de o imagine şi mai generoasă, modelul  A845 poate fi conectat la televizor prin cablul A/V opţional (WMC-NWV10) pentru vizualizarea pe un ecran amplu a clipurilor video. Imaginile sunt redate pe televizor în format SD (720 x 480), la o rată de afişare de 30 de cadre pe secundă (excluzând anumite tipuri de conţinut DRM).

La calitatea auditiei mai ajută și tehnologiile Clear Audio de la Sony pentru un sunet de studio dinamic, plin de detalii. Clear Stereo reduce la maximum pierderea sunetului dintre canalele stâng şi drept, în timp ce funcţia Clear Bass ajută la redarea frecvenţelor puternice, foarte joase, fără distorsiuni. În plus, tehnologia de îmbogăţire a sunetului DSEE asigură reproducerea detaliată a frecvenţelor înalte, care se pierd, de obicei, în timpul compresiei fişierelor originale în fişiere MP3.

Player-ul Walkman NWZ-A845 permite utilizatorului o ascultare îndelungată, de 29 de ore, cu doar o singură reîncărcare a bateriei. Durata de viaţă a bateriei în modul de redare video este de 9 ore. Iar doritorii vor putea cumpăra varianta de 16 GB  a acestui player începând cu luna februarie 2010.

Etichete: