VIVA(z) Sony Ericsson care te filmează în HD

VIVA(z) Sony Ericsson care te filmează în HD

[galleria]

Sony Ericsson anunță noul telefon Vivaz, cunoscut inițial sub numele de Kurara sau U5, care alături de Xperia X10 face parte din gama de telefoane prezente pe piață în 2010 sub umbrela „Divertisment prin comunicare”.

Noul model are funcții de filmare în format HD (High Definition) și va oferi utilizatorilor posibilitatea de a înregistra și de a partaja cu ceilalți propriile videoclipuri. Înregistrara se face cu ajutorul unei taste dedicate înregistrarilor video, iar utilizatorii vor avea acces direct la calitate HD și rezoluție optimă. Vizualizarea videoclipurilor captate se va face pe ecranul de 3,2 inch, iar înregistrările video în format HD pot fi încărcate pe platformele sociale via Wi-Fi.

„Cu ajutorul Sony Ericsson Vivaz, vrem să oferim utilizatorilor un instrument optim pentru încărcarea de conținut video pe Internet, tendință din ce în ce mai vizibilă la nivel mondial. Design-ul telefonului care urmează curbura naturală a mâinii reprezintă o inovație Sony Ericsson și sperăm să fie primită cu entuziasm de utilizatorii noștri”, a declarat  Lennard Hoornik, Director Marketing Sony Ericsson.

Sony Ericsson Vivaz va fi compatibil UMTS HSPA 900/2100, GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/1900/2100 și EDGE 850/900/1800/1900 și va fi prezent pe piețe începând cu trimestrul întâi al acestui an. Prețul modelului nu a fost încă anunțat. Doritorii se pot pregăti pentru a cumpăra telefonul în patru versiuni de culoare: negru, roșu, argintiu și albastru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: