Visul unei dupa-amiezi de toamna

Visul unei dupa-amiezi de toamna

Viata, la cei 300 de cai-putere ai noului tau BMW Seria 3 335i Performance, se deruleaza cu o forta impresionanta si de multe ori abia astepti week-end-ul pentru a-ti dezmorti un pic bolidul din rutina traficului urban de fiecare zi.

Sunt acele zile speciale in care este vorba numai de tine si de gadgeturile cu care alegi sa-ti umpli viata. Dar dupa mult-asteptatele sesiuni de viteza, in care forta bruta se transforma in trasa ideala pe acel drum izolat la care ai visat toata saptamana, iti vei dori sa savurezi un pic si idilicul colt de natura pe care nu se poate sa nu il descoperi in aventurile tale de week-end.

Si cum ar putea-o face mai bine un pasionat de tehnologie decat prin intermediul gadgeturilor pe care le iubeste? Asa ca nu trece mult si isi face aparitia fascinanta Samsung Galaxy Tab, care este cea mai noua legatura a ta cu Internetul si cu acea extensie a personalitatii fiecaruia pe care o reprezinta site-urile de socializare. Dupa ce starnesti invidia tuturor, povestindu-le pe unde umbli si mai ales cu ce, descoperi, undeva prin torpedou, cea mai sic tableta a ta, Dell Streak, nelipsita din tinuta de zi cu zi, gratie dimensiunilor compacte ce o fac atat de portabila. E greu sa-i rezisti, asa ca, dupa inca o raita pe net, inevitabil, iti suna telefonul, alt motiv, daca nu erau destule, pentru care intorci privirile audientei, oriunde te-ai duce. HTC Desire HD te seduce mult dupa ce convorbirea s-a incheiat, dar la un moment dat va trebui sa te opresti pentru vrei sa imparti si cu prietenii cei mai apropiati aceasta zi speciala. Iar pentru asta stii ca te poti baza pe noua ta camera Nikon D3100, care va captura pentru posteritate o particica din magia unui week-end de toamna tarzie.

HTC-4

O zi la care multi dintre noi putem doar visa si pe care modelul nostru, Felicia, a trait-o cu intensitate, impartasindu-ne dragostea pentru gadgeturi si tehnologie de cea mai inalta performanta. O zi memorabila, cum va dorim si voua, fie si doar alaturi de unul dintre aceste gadgeturi.

STIL-HOME

***

Felicia Pintilie, face primii sai pasi in modelling si a intrat in echipa MRA de numai cateva luni, dupa o perioada dedicata studiului, la Facultatea  de Economie si Administratie in Afaceri din cadrul Universitatii A. I. Cuza din Iasi. Este foarte implicata in pregatirea portofoliului personal, cu care sa poate intra mai ales pe piata externa, asa ca nu este de mirare ca primul ei obiectiv in modelling este Milano si oportunitatile pe care acest oras le poate oferi. Pasiunile ei, desenul, designul si sportul isi pot gasi ecou in viitoarea sa cariera si Felicia promite sa devina un nume pe care il vom mai auzi.

Model: Felicia Pintilie (MRA Models)

Foto: 4Dstudio pentru Playtech.ro

Citește și: