Vision AMD castiga popularitate

Vision AMD castiga popularitate

Platformele AMD cu tehnologia Vision vor oferi pana la 8 ore de folosire continua a dispozitivelor pe baza bateriei cu ajutorul procesoarelor Neo, sau mult mai multa putere, daca facem referire la procesoarele Phenom II, precum si o experienta grafica deosebita, potrivit oficialilor companiei.

„Dupa 200 de zile de cand se afla pe piata, platformele bazate pe tehnologia Vision au inceput sa fie utilizate in tot mai multe PC-uri produse de partenerii nostri”, a declarat Nigel Dessau, senior vice president si chief marketing officer al AMD, facand referire la o dublare a numarului de notebook-uri care folosesc Vision. Se pare ca numai in 2010 vor aparea 109 dispozitive mobile care vor utiliza produsele companiei, la care se adauga inca 26 de sisteme portabile thin and light.

Iata si prezentarea AMD la Cannes, prin sursa Engadget:

[galleria]

Introdusa in octombrie 200, tehnologia Vision se adreseaza in principal celor care utilizeaza PC-urile pentru entertainment: filme (inclusiv in format HD si 3D), muzica, jocuri, socializare prin retele online, editare si sharing foto-video. AMD a ales bine acest segment de piata, tinand cont ca in 2009 peste 96 milioane de oameni si-au achizitionat calculator pentru entertainment.

Potrivit testelor HQV 2.0 (unealta ce masoara calitatea redarii video), un sistem bazat pe grafica integrata Vision AMD a castigat un scor de performanta video de doua ori mai mare decat un sistem Intel. Platformele desktop AMD 2010 se lauda cu redare HD a fisierelor video digitale si 3D, multi-tasking, cu ajutorul procesoarelor six-core AMD Phenom II X6.

AMD spune ca platforme de notebook si desktop cu tehnologia Vision vor fi disponibile pana la finalul anului de la producatori precum Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI si Toshiba.

In continuare, filmul pe care AMD l-a realizat pentru Cannes despre tehnologia Vision:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: