ViewPad 7, tableta sau telefon mobil?

ViewPad 7, tableta sau telefon mobil?


Tabelata ViewSonic, pe numele ei ViewPad 7, va fi prezentata oficial cu ocazia IFA 2010, eveniment care va incepe vineri. Dispozitivul portabil, ce se vrea a fi un concurent de luat in seama al iPad-ului, va putea indeplini si functiile unui telefon mobil: apeluri (inclusiv video), SMS-uri sau MMS-uri. Chiar mai bine decat Dell Streak, dupa cate se zvoneste.

Sistemul de operare al tabletei cu diagonala de 7“ va fi Android 2.2 (Froyo), utilizatorii avand posibilitatea sa se conecteze la Internet prin conexiuni 3G. ViewPad mai dispune de Bluetooth, WiFi si de GPS, precum si de doua camere foto, una VGA pe partea din fata – pentru apeluri video si una de 3MP, pe partea din spate. De asemenea, exista port USB, slot pentru carduri de memorie microSD.

Dispozitivul portabil va fi livrat cu diferite aplicatii, pentru crearea/ editarea de documente, luarea de note rapide sau vizualizarea cartilor in format electronic.

ViewPad 7 va ajunge pe rafturile magazinelor in octombrie, initial in Marea Britanie, si va avea un pret de aproximativ 540$ la liber.


Sursa: Electronista