Viața de apoi a gadgeturilor

Viața de apoi a gadgeturilor

1mar10contron8h64k94

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu gadgeturile după ce nu mai sunt folosite pentru scopul lor inițial? Bineînțeles că toți ne facem upgrade-uri și renunțăm la vechile componente, telefoane, console și alte device-uri pentru unele mai noi, mai performante și mai interesante.

Unde ajung toate lucrurile la care noi renunțăm după ce ne plictisim de ele? Ei bine, cei de la Fox News au un răspuns pe care nici unul dintre noi nu cred că l-ar putea ghici: în mâinile TERORIȘTILOR!

În timpul unei misiuni, armata americană a descoperit într-o fermă din Afghanistan, care era de fapt un depozit de muniție, mai multe console și controlere PlayStation, ce-i drept foarte vechi. Specialiștii afirmă că acestea sunt modificate și apoi folosite de către teroriști pe post de detonatoare…

De curând, în Statele Unite, 4 bărbați au fost reținuți pe motiv că făceau contrabandă cu aparate foto și console PlayStation 2, care urmau să ajungă la o organizație teroristă din Paraguay. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei 4 riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Morala: aveți grijă ca vechile voastre jucării să nu ajungă în mâini criminale…

Sursă: Engadget