Vezi ce fișiere îți ocupă discul

, 10 Mar, 19:29

DiskSpaceFan

Dacă vrei să știi ce fișiere îți ocupă spațiul pe disc, ai multiple posibilități, chiar din Explorerul Windows-ului, dar este un pic mai greu să-ți dai seama de proporții și de ce ai face-o dacă poți folosi o alternativă nu doar utilă, dar care mai și arată bine?

Utilitarul gratuit Disk Space Fan analizează spațiul ocupat pe disc de toate fișierele, după care va afișa o vizualizare intuitivă și foarte atractivă. Și nu este vorba de o simplă imagine, întrucât poți intra în detalii făcând click pe fiecare felie reprezentând un anume spațiu de pe disc și vei obține același tip de vizualizare, cu o tranziție animată.

Vei putea vedea foarte clar lucruri precum proporția din disc ocupată de fișiere video sau fișiere muzicale și poți efectua și operațiuni de întreținere, deschizând sau chiar ștergând fișiere direct din aplicație.

Un utilitar pe cât de spectaculos, pe atât de funcțional, care și o versiune Pro cu ceva mai multe caracteristici, deși cele mai interesante și atractive sunt deja disponibile în versiunea gratuită pe care vi-o propun.

Descarcă Disk Space Fun de pe PlayTech sau de pe site-ul producătorului.

Sursa: Lifehacker

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail