Verbatim Gigabit NAS HDD la puterea 1TB

Verbatim Gigabit NAS HDD la puterea 1TB

[galleria]

Noul Hard Disc Extern Gigabit NAS de la Verbatim (Network Attached Storage) te lasă să stochezi și să partajezi fișiere și directoare în rețea, asigurând un dispozitiv de stocare central pentru un birou de dimensiuni mici sau pentru mediul de acasă.

Utilizatorii Gigabit NAS pot stoca central până la 1.400 de filme, 330.000 de melodii, 1.000.000 de imagini sau orice fel de date de pe disc permițând în aceelași timp accesul wireless la conținut pentru mai multe computere sau playere media (inclusiv PlayStation3 sau Xbox).

Două porturi USB 2.0 permit imprimantelor, hard discurilor adiționale și altor periferice să fie conectate la drive-ul Gigabit NAS, în timp ce rata mare de transfer(conexiune Gigabit LAN) asigură livrarea conținutului în high definition către alte dispozitive. Serverul TwonkyMedia integrat permite organizarea conținutului media de pe NAS după anumite criterii.

Spre exemplu muzica poate fi afișată în funcție de album sau artist permițând media player-elor compatibile UPnP/DLNA să le „vadă” corespunzator și să le poată reda. Serverul iTunes permite colecțiilor muzicale să fie centralizate și redate via iTunes de pe orice computer din rețea. Un client torrent este de asemenea inclus precum și un server FTP.

Rețeaua poate fi setată foarte simplu și folosită cu ajutorul protocoalelor Samba pentru PC și Bonjour pentru Mac. Directoare private pot fi create pentru a permite accesul doar persoanelor autorizate. Pentru a facilita copiile de siguranță periodice, pachetul include programul Nero BackItUp 4.

Citește și: