Unitățile optice portabile ASUS: performanță cu eleganță

 Unitățile optice portabile ASUS: performanță cu eleganță

ASUS SBC-06D1S-U

ASUS este de multă vreme un abonat al premiilor pentru design și își menține reputația și cu cele mai noi unități optice portabile SBC-06D1S-U și SDR-08D1-U. Având interfețe USB 2.0, noile dispozitive ies în evidență deopotrivă prin design, cât și prin performanțele avansate la citire și scriere.

Noul model SBC-06D1S-U mixează tehnologia de vârf cu estetica: construcția robustă întâlnește formele inovatoare, parcă tăiate cu diamantul, precum și beneficiile unui design clasic. În timpul citirii discurilor Blu-ray sau al inscripționării DVD-urilor și CD-urilor, dispozitivul emite semnale luminoase a căror intensitate este controlată prin ASUS BluTuner. Viteza de operare a dispozitivului este de șase ori mai mare decât cea standard de citire a unui disc Blu-ray. ASUS SBC-06D1S-U este echipat cu tehnologia True Theater High Definition (TTHD), care îmbunătățește calitatea video până la nivelul HD în redarea DVD-urilor pe sistemele PC home theater. Totodată, ASUS SBC-06D1S-U oferă posibilitatea de a proteja informațiile inscripționate. Prin codificarea discului, utilizatorii vor putea bloca accesul neautorizat la anumite fișiere sau la toate datele scrise, definind o parolă de acces. În plus, fișierele pot fi ascunse pentru a preveni violarea confidențialității anumitor informații.

ASUS SDR-08B1-U

ASUS SDR-08D1-U are o carcasă subțire, oferind o portabilitate deosebită. Designul ergonomic, cu încărcarea discului prin ridicarea clapei, a avut ca sursă de inspirație platanele pentru DJ. Funcționalitatea rămâne punctul forte, SDR-08D1-U susținând divertismentul multimedia de calitate și reducând costurile cu energia. Aparatul folosește motorul E-Green, care oprește automat activitatea unității atunci când utilizatorul o lasă modul de așteptare pentru cel puțin două minute. ASUS SDR-08D1-U include și softul E-Media, care îmbunătățește performanțele de citire și de copiere. Reducerea semnificativă a zgomotului de operare și creșterea vitezei de copiere sunt alte beneficii oferite de SDR-08D1-U.

Etichete: