Uncharted 2 preferatul publicului în 2009?

, 25 Ian, 19:55

Chloe și Drake din Uncharted 2: Among Thieves

Reputatul site de gaming Kotaku a realizat un sondaj de opinie, cu concursul vizitatorilor, pentru desemnarea Kotaku’s 2009 Reader’s Choice Award for Game of the Year. Rezultatele parțiale, după numărarea a aproape jumătate din cele 16.000 de voturi exprimate, indică drept câștigător Uncharted 2: Among Thieves (ceea ce mi se pare corect, după ce GameSpot desemnase drept cel mai bun joc al anului pe relativ necunoscutul Demon’s Souls).

Uncharted 2: Among Thieves a obținut aproximativ 48 de procente din sufragii, Assassin’s Creed II s-a clasat al doilea cu circa 21 de procente din vitorui și Demon’s Souls vine destul de în urmă pe locul trei, cu doar 16 procente.

Restul procentelor s-au dus către o variată selecție de alte jocuri, între care Batman: Arkham Asylum, Left 4 Dead 2, Modern Warfare 2, Borderlands și Dragon Age: Origins.

Anunțul oficial va fi făcut săptămâna viitoare și nu este nimic sigur în legătură cu clasamentul final, dar mi-ar părea sincer rău ca Uncharted să aibă soarta unui prezidențiabil român.

Sursa: Kotaku

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail