Un player absolvent de… automatica

Un player absolvent de... automatica

player, Miro, player web, HD player, Miro HD, BitTorrent, client BitTorrent integrat, BitTorrent RSSDaca pentru marea majoritate a clipurilor video cu totii avem playerul favorit, cati il folosim tot pe acela si pentru video HD? Probabil foarte multi, dar eu unul am cautat intotdeauna experienta HD pe un player dedicat. E drept ca, de cele mai multe ori, tot la Media Player Classic ajung, dar reactionez ori de cate ori dau de un nou player pe care producatorii il lauda ca ar fi mama HD-ului.

Cea mai noua descoperire in domeniu este Miro, un player minimalist, care nu doar ca ruleaza foarte bine continutul high-def, dar ti-l si aduce la nas, conectandu-se la mii de programe high-definition disponibile gratuit pe internet, de unde poate descarca rapid orice film.

Componentele Web masive ale acestui player il fac sa para mai degraba un browser decat un player si clientul BitTorrent integrat ajuta la descararea automata a continutului pe baza tehnologiei RSS, cu ajutorul careia playerul iti poate descarca automat cele mai noi episoade din serialele favorite. Performanta in materie de torrente este asigurata de engine-ul open-source libtorrent, unul dintre cele mai rapide si apreciate la nivel mondial.

Simplitatea pare sa fie cuvantul de ordine in cazul acestui player. Totul, de la interfata la fereastra de setari, este cat se poate de simplu si intuitiv si mare lucru de setat oricum nu prea vei avea, intrucat Miro poate rula fara efort cam orice fisier video, plus peste 6.000 de show-uri TV si podcast-uri video disponibile gratuit pe internet.

Printre sursele de unde Miro poate descarca video se afla si YouTube, Google Video, Blip, si multe altele si poti chiar sa salvezi un termen de cautare si sa obtii automat clipuri noi, pe masura ce ele sunt postate.

Marele atu al lui Miro nu este playerul in sine, ci faptul ca poate automatiza descarcarea de continut din internet, ceea ce pentru un fan al serialelor disponibile pe web este o veste foarte buna. Desigur tot ce stie sa faca Miro se poate face cu ajutorul unor terte aplicatii fara probleme, dar producatorii si-au propus ca odata cu Miro sa ofere o experienta multimedia integrata, care simplifica la maximum totul. In plus, nu tot continutul HD gratuit sucks, asa ca poti descoperi o multime de lucruri care merita, fie si temporar, un loc pe hard discul tau.

Descarca Miro de pe Playtech sau de pe site-ul producatorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: