25 iun. 2010 | 11:17

Texas Instruments prezinta noua tableta pentru dezvoltatori

ACTUALITATE
Texas Instruments prezinta noua tableta pentru dezvoltatori

Texas Instruments a prezentat noul sau tablet PC, numit Blaze, cu ecran LCD multi-touch cu diagonala de 10-inch (1.024×768), procesor OMAP4 1GHz si cu design modular, care permite dezvoltatorilor sa adauge diferite functionalitati, dupa imaginatia si bunul plac al fiecaruia.

Printre optiunile pe care le pot integra firmele dezvoltatoare se numera 3G, radio FM, GPS, Wi-Fi si un pico proiector, alaturi de camera web.

Modelul standard vine cu memorie 1GB RAM si 32GB flash, exitand si posibilitatea de expansiune, USB, slot pentru carduri SD si iesire video HDMI. In plus, acclerometrul incorporat si giroscopul sunt binevenite, pentru a permite utilizatorilor sau isi instaleze jocuri sau aplicatii bazate pe sensibilitate la miscare.

Companiile vor intra in posesia tabletelor Blaze la sfarsitul lui august, dar nu se stie inca nimic despre pret. Si desi nu s-a anuntat oficial numele niciunui dezvoltator, zvonurile vehiculeaza numele HP, mai ales ca noua sa achizitie, Palm, a folosit in trecut pentru dispozitivele mobile chipuri TI OMAP3.


Sura: svtronics