Tableta celor de la Nokia se apropie?

Tableta celor de la Nokia se apropie?

FishlabsDezvoltatorul de jocuri Fishlabs lucreaza in colaborare cu Nokia la un joc destinat unui dispozitiv care dispune de un ecran cu o diagonala mare si o placa video capabila sa redea efectele grafice OpenGL ES 2.0., potrivit zvonurilor din piata. Sa fie oare vorba de tableta producatorului de telefoane mobile despre care se mai aude cate ceva? Sau trebuie sa ne asteptam la un nou telefon mobil de ultima generatie, precum N8?

Nokia nu a confirmat nimic din cele de mai sus, mentionand insa ca exista un interes ridicat pentru alte dispozitive decat telefoanele mobile, in afara netbookului Booklet 3G.

Bineinteles ca nu se stie deocamdata nimic nici legat de lansarea dispozitivului hardware, nici de aparitia pe piata a aplicatiei la care se lucreaza.

Despre tableta, exista deja vorbe potrivit carora ar putea avea o interfata touchscreen accesibila si ar putea fi compatibila atat cu procesoare ARM, cat si Intel, iar productia ar putea fi sustinuta prin alianta pe care Nokia o are cu Intel pentru MeeGo, un hibrid de Maemo si Moblin Linux.


Sursa: Electronista

Citește și:
Etichete: