Starcraft II: Wings of Liberty vine marti si in Romania

, 23 Iul, 19:02

Blizzard Entertainment, Starcraft, Starcraft 2, Starcraft II: Wings of Liberty, lansare joc, lansare Starcraft II: Wings of Liberty

Prognoza meteo pentru data de 27 iulie 2010 indica posibile furtuni, dar chiar si daca meteorologii o vor da in bara, pentru gameri va fi cu certitudine o zi furtunoasa. Asteptarea ce a durat 10 ani a luat sfarsit!

Best Distribution va lansa in Romania poate cel mai important joc video pentru PC al anului, STARCRAFT II: WINGS OF LIBERTY.

Evenimentul se va desfasura in paralael, in Bucuresti, la magazinul MediaGalaxy din Mall Vitan, dar si pe litoral, la Centrul Comercial Tom din Constanta, in fata magazinului MediaGalaxy. Veti avea sansa sa luptati alaturi sau sa va infruntati cu cei din rasa Protoss, Zerg si Terran, in cadrul concursurilor organizate. Participantii vor castiga premii substantiale, inclusiv mult ravnita editie de colectie a jocului.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Mizerbila organizare, au pus totul la intrare sa ma impierdic de toti terminatii si curiosii. Le-a luat 3 ore sa instaleze si sa faca update-uri si pe langa asta, parteneri „oficiali” gameigeieniX WC nu s-au implicat mai deloc. Imi pare rau ca nu v-ati ocupat voi de eveniment sincer sa fiu a fost cel mai reusit al astora de la best de pana acum. Ce sa mai … si-au batut jog de noi si au mizat pe faptul ca fanul oricum cumpara jocul. Ar merita impuscati dupa mine!!!!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail