SSD-urile Intel de 1.8 inch ajung la 300GB

SSD-urile Intel de 1.8 inch ajung la 300GB

intelIntel merge inainte cu a sa divizie NAND flash de 25 nanometri, lansand pe piata SSD-uri de 1,8-inch, cu o capacitatea de stocare a datelor de 300GB. Exista si o versiune de 160GB, care vrea sa inlocuiasca SSD-urile de 80GB si 160 GB, din generatia de 34 nanometri.

Inca nu putem sti care este publicul tinta pentru aceste produse Intel, foarte mici, dar si foarte capabile. Dar ne-am obisnuit cu faptul ca Intel isi vinde noile drivere direct catre companiile producatoare de componente de calculator si mai putin catre utilizatorii finali. Speram ca producatorii sa fie convinsi sa treaca de la actualele hard drive-ere de 2,5-inch la cele de 1,8-inch, pentru ca sistemele desktop sau notebook-urile sa castige la nivelul performanta. Mai mult ca sigur ca vor ajunge si in anumite camere de inregistrare video sau dispozitive Blu-ray.

Produsele nu vor fi livrate pana in iarna, asa ca exista timp pentru dezvoltatori sa poata integra noua tehnologie de pastrare a datelor in diverse dispozitive.

Sursa: Fudzilla

Citește și:
Etichete: