Sony lanseaza notebook VAIO P cu PS3 Remote play

Sony lanseaza notebook VAIO P cu PS3 Remote play

Sony

Un nou notebook din seria VAIO P a fost astazi lansat de Sony, fiind destinat persoanelor aflate tot timpul in miscare. Cum ne-am dat seama de asta? Datorita unei greutati de aproximativ 600g, a designului creat pentru o manevrare cu doua maini, chiar si in timpului mersului, datorita accelerometrului incorporat, precum si a prezentei GPS-ului si a compasului digital. Notebook-ul include si un Everywair 3G (WiMax in Japonia).

Performanta dispozitivului portabil este asigurata de un procesor Atom Z530 (1.60GHz) sau  Atom Z560 (2.13GHz), memorie RAM – 2 GB, capacitate de stocare 64GB SSD, precum si un cip Intel SCH US15W ce ofera o rezolutie de 1600×768, pe monitorul de doar 8-inch (20,3 cm). Alte functionalitati demne de a fi mentionate sunt WiMax, WiFi ABGN, Bluetooth si camera web incorporata de 0,31 MP.

Ce reprezinta cu adevarat o noutate in domeniu este faptul ca Vaio P aduce PS3 Remote play. Astfel, posesorii de PS3 cu ultima varianta de firmware (3.30) pot accesa continutul redat de consola (chiar de a inregistra programe de la TV). Utilizatorii vor avea la dispozitie si butoane dedicate, ce ofera acces rapid la Quick Web Access si VAIO Care, dar si un buton pentru schimbarea rapida a rezolutiei.

Dispozitivul, aflat la granita dintre un notebook si un smartphone, va disponibil incepand cu luna iunie a acestui an, in cinci culori: negru, alb, roz, verde si orange, existand si variant „crocodile skin”.


Sursa: Akihabaranews

Citește și: