Sony lanseaza colectia VAIO Business Lifestyle

Sony lanseaza colectia VAIO Business Lifestyle

laptop, notebook, lansare, colectia de toamna, VAIO, Sony, Sony VAIO, VAIO Z, VAIO, VAIO S, VAIO Y, VAIO P, VAIO M, VAIO F, VAIO EB, VAIO EA, Intel

Colectia de toamna a gamei de notebook-uri VAIO create de Sony are drept tema centrala “Business Lifestyle” si include, pe langa notebook-urile dedicate mediului de afaceri, si cateva serii de notebook-uri multimedia si ultra-portabile.

Vedeta colectiei ramane insa noul VAIO Z, cel mai performant notebook VAIO creat vreodată, dar si o noutate absoluta, seria VAIO S. De asemenea, deliciosul VAIO P, lansat in vara intr-o varianta portocalie, si-a facut aparitia intr-o eleganta tinuta neagra, care il prinde foarte bine.

“In noua gama VAIO din această toamnă, oamenii de business vor descoperi performantele unui sistem desktop de varf intr-un notebook ultra-portabil de 13 inci, cu o carcasa discreta din fibra de carbon,” a declarat Taiju Ishikawa, Branch Manager Sony Romania.

Noul VAIO Z dispune de o serie de caracteristici care il fac unic in randul modelelor business de pe piata, avand o greutate sub 1,5 kg. Motorizat de un puternic procesor Intel Core i7, VAIO Z include un sistem de stocare inovator, proprietar Sony, denumit Quad SSD (4 unitati SSD conectate în RAID 0), ceea ce duce la performante similare unei statii de lucru profesionale, cu o viteza de sase ori mai mare in transferul de date, comparativ cu sistemele echipate cu HDD (hard disk drive). Productivitatea este extinsa si mai mult prin intermediul conectivitatii 3G de banda larga VAIO Everywair, care permite accesul la internet prin intermediul retelelor mobile.

Noua serie Z marcheaza o premiera pentru notebook-urile VAIO, fiind primul model cu ecran LCD de 13,1 inci Full HD (1920 x 1080) cu ilumare LED. Gama extrem de variata de culori acoperita (96% din intreaga gama de culori Adobe RGB) asigura reproducerea fidela a fotografiilor si fisierelor video in format Full HD, iar notebook-ul integreaza si o unitate optica Blu-ray.

laptop, notebook, lansare, colectia de toamna, VAIO, Sony, Sony VAIO, VAIO Z, VAIO, VAIO S, VAIO Y, VAIO P, VAIO M, VAIO F, VAIO EB, VAIO EA, IntelO a doua solutie de business performanta o constituie modelul elegant VAIO S, ideal pentru deplasari gratie unei greutati totale de numai 2 Kg cu tot cu baterie si o carcsa rezistenta din aliaj de magneziu. CU un ecran VAIO de 13,3 inci, cu tehnologie LED, si o tastatura iluminata, VAIO S se adapteaza oricaror conditii, gratie senzorului de lumina ambientala, ce ajusteaza luminozitatea ecranului si a tastaturii in functie de conditiile ambientale.

laptop, notebook, lansare, colectia de toamna, VAIO, Sony, Sony VAIO, VAIO Z, VAIO, VAIO S, VAIO Y, VAIO P, VAIO M, VAIO F, VAIO EB, VAIO EA, IntelAvand acelasi ecran LED de 13,3 inci al seriei S, modelul VAIO Y este chiar mai usor, la doar 1,8 kg, si este potrivit pentru toţi utilizatorii care vor sa imbine sarcinile de lucru cu divertismentul. Eficienţa energetică este asigurată de procesoarele cu voltaj redus Intel (ultra-low voltage). Tastatura este concepută pentru ergonomie şi precizie, iar gestionarea fisierelor multimedia este facilitate de un touchpad multi gest.

Portofoliul VAIO din această toamna mai include in gama multimedia seriile VAIO F, VAIO EB, VAIO EA cu patru culori (rosu, alb, albastru si nou intrata culoare verde), iar in gama ultra-portabila se regasesc seriile VAIO P si VAIO M.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/SONY VAIO/|height={450px}]