Sony Ericsson vrea sa vanda cele mai multe telefoane pe baza de Android

, 02 Sep, 12:34

Telefoanele de ultima generatie pe baza de Android sunt din ce in ce mai populare. Iar Sony Ericsson profita din plin de acest lucru, anuntandu-si de curand intentia de a deveni primul in randul producatorilor de terminale mobile cu acest sistem de operare.

Bert Nordberg, CEO in cadrul Sony Ericsson, a mentionat ca, in prezent, compania pe care o reprezinta detine o cota de 17% in piata smartphone-urilor cu Android, ocupand astfel locul al doilea in topul producatorilor de telefoane cu acest OS cu cele mai mari vanzari. Oficialul a mai spus ca ocupantul primului loc detine 23% din piata, refuzand insa sa ii pronunte numele. Noi putem doar banui ca este unul din competitorii directi: HTC, Motorola sau Samsung.

Deocamdata, Sony Ericsson are o oferta limitata de telefoane cu Android: XPERIA X10, X10 mini si X10 mini pro, urmand ca modelul X8 sa apara in curand pe rafturile magazinelor. Ramane de vazut ce strategie va adopta compania pentru a-si indeplini planurile.


Sursa: BW

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail