Sony defilează cu noi Handycam-uri în 2010

Sony defilează cu noi Handycam-uri în 2010

Sony-CX305xx

Cei de la Sony anunță o nouă serie de camere video Handycam pentru 2010, serie care beneficiază de cele mai noi tehnologii de imagine și functii. Anul acesta, fanii pot alege între zece modele compacte și ușoare de camere video Handycam, care înregistreaza conținutul atât pe cardurile de memorie, cât și pe memoria internă flash.

Modelele de top cu înregistrare HD pe memoria flash și pe HDD (CX550V, XR550V, CX350V, XR350V, CX305) dispun de un obiectiv de înaltă calitate Sony G, cu capabilități sporite de înregistrare superangulară care acoperă un câmp vizual de aproximativ două ori mai mare în comparație cu camerele video Handycam anterioare. Performanțele superangulare ale modelelor CX550V/XR550V sunt asigurate de obiective de top de 29,8 mm pentru înregistrarea video și 26,3 mm pentru fotografii (echivalent 35 mm), încorporate într-un corp și mai mic decât al modelelor anterioare.

În timpului filmării din mers, modelele mid și de top de camere video HD Handycam sunt acum mai performante la reducerea tremurului imaginii. Noul mod de stabilizare a imaginii SteadyShot se alătura sistemelor de stabilizare optică și electronică.

Toate modelele HD oferă înregistrare de pâna la 24 Mbps, cea mai mare rată de înregistrare pentru formatul AVCHD: aceasta permite capturarea fiecărei scene la cea mai bună calitate. Modelele entry-level Standard Definition (cu memorie flash și HDD) dispun acum de un bec pentru luminarea interioarelor, a scenelor de la petreceri sau a altor scene în care iluminarea este slabă.

Toate noile modele Handycam sunt compatibile cu writerele VRD-MC6 DVD si VRD P1 DVDirect Express. Noua gamă de camere video HDD cu memorie Flash de la Sony va fi disponibilă din februarie 2010.

Citește și:
Etichete: