Sony Center din nou la Unirea

Sony Center din nou la Unirea

Absenta de cativa ani a unui magazin Sony Center in centrul comercial Unirea a luat sfarsit. Noul magazin nu se mai afla la etajul al treilea, cum poate va amintiti ca era amplasat precedentul, ci la etajul al doilea si este lansat de Sony in cooperare cu New Link, administratorul retelei Sony Center in Romania.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Sony Center/|height={450px}]


Cel de-al zecelea Sony Center devine, astfel, si cel mai important punct de vanzare al retelei. “Designul avangardist al magazinului, prin care produsele sunt mai bine puse in valoare, dar si numarul sporit si diversitatea acestora sunt elementele cheie ce vor convinge orice vizitator sa devina un client fidel al acestui punct de vanzare”, declara Taiju Ishikawa, Branch Manager Sony Romania.

Sony Center din Unirea Shopping Center reprezinta primul magazin Sony din Europa de Est ce adopta noile linii de design si calitate create de Nagai Youichirou, Manager Strategic Marketing, Sony Central and SouthEast Europe, Kft. si implementate de Art1st Design Budapest. Potrivit lui Nicolae Dumitrescu, Sales Manager New Link, nou magazin se ridica la standardele oricarui alt Sony Center din lume.

Magazinul dispune de o suprafata de 100 mp si de expunerea a aproximativ 800 de produse marca Sony: notebook-urile VAIO, televizoarele LCD BRAVIA, aparatele foto DSLR Alpha sau compacte Cyber-shot, camerele video Handycam, dar si accesoriile colorate foto si video.

Citește și: