Sony aduce PSP2 in 2011

Sony aduce PSP2 in 2011

O noua versiune de PSP va fi disponibila pe piata abia in 2011, potivit unor zvonuri din piata de profil. Iar daca sunteti nerabdatori sa o si vedeti, aveti rabdare pana luna viitoare: exista posibilitatea prezentarii modelului cu ocazia evenimentului E3.

Dispozitivul va avea un CPU quad-core, bazat pe tehnologia Cell, ceea ce inseamna ca doar un nucleu reprezinta procesorul propriu-zis, celelalte trei fiind doar unitati vectoriale avansate. Pentru a putea face o comparatie, va putem spune ca PS3 beneficiaza de un procesor eight-core cu acceasi tehnologie.

Si pentru ca nu se putea altfel, ecranul va fi tactil, dar tastele cu care ne-am obisnuit la consola portabila produsa de Sony nu vor disparea, astfel incat va fi usor de utilizat, atat de persoanele pro iPhone, cat si de cele care prefera un gameplay traditional. Ca design, PSP2 respecta liniile trasate de modelul anterior, avand in plus integrate doua camere foto-video (una pe fata frontala, respectiv una pe spate). Si poate ca va avea si 3G, pe langa WiFi.

Sursa: VG247

Citește și:
Etichete: