SmartPad, tableta celor de la 1&1

, 01 Iul, 10:10

[galleria]

Cum nu se putea sa treaca o lunga perioada de timp fara ca o noua tableta sa apara pe piata, i-a venit randul si lui SmartPad sa fie prezentata publicului larg: ecran tactil cu diagonala de 7-inch (800×480), Wi-Fi, procesor ARM11 500MHz si 256MB de RAM. Despre conexiunile 2G sau 3G, va putem spune ca producatorul – provider-ul de internet german 1&1- a considerat ca prezenta acestora nu este necesara.

Capacitatea interna de stocare a datelor este de 1GB. Si, desi sistemul de operare este Android (initial 1.6, urmand ca din septembrie sa se faca trecerea la 2.2), aplicatiile pentru tableta nu vor putea fi luate direct din Android Market, ci dintr-un magazin online german, care pune la dispozitia doritorilor aproximativ 100 aplicatii.

1&1 sustine ca tableta se poate conecta la internet fara probleme si prin intermediul unui modem USB. La achizitionare va fi oferit gratuit si un dock station, cu subwoofer incorporat, care poate fi controlat prin telecomanda.

Nu se cunoaste inca nimic concret despre pret si despre modalitatea de comercializare.

Sursa: TheUnwired


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail