03 aug. 2010 | 11:26

Sisteme de supraveghere video HD de la Logitech

ACTUALITATE
Sisteme de supraveghere video HD de la Logitech

Logitech Alert este un sistem de securitate video digital HD, disponibil in doua variante (750i pentru interior si 750e pentru exterior), care iti permite sa supraveghezi in permanenta elementele cele mai importante din viata ta, atunci cand nu esti in preajma lor.

Sistemul este alcatuit dintr-o camera HD, ce trebuie conectata la un PC, oferind posesorilor posibilitatea de a verifica remote (inclusiv de pe telefonul mobil) in timp real tot ceea ce misca. In plus, DVR-ul incorporat inregistreaza automat imagini in format 720p doar atunci cand se detecteaza miscare. Iar modelul pentru exterior este rezistent la apa si dispune de night-vision.

Si daca nu vrei sa mai pornesti calculatorul, camera poate stoca informatiile captate pe carduri microSD.

Compania a decis sa intre pe acest segment de piata, speculand faptul ca in prezent sistemele de securitate  video sunt nu doar costisitoare, ci si greu de instalat, oferind o calitatea nu prea grozava a inregistrarilor. Astfel incat, exista sanse destul de mari ca Logitech sa reuseasca cu noile produse.

Logitech Alert 750i Master System si Logitech Alert 750e Outdoor Master System vor avea preturi de aproximativ 300$, respectiv 350$. Iar serviciile Logitech Alert Web si Mobile Commander vor costa 80$ pe an.