Si Lenovo trece pe All-in-One PC-uri

Si Lenovo trece pe All-in-One PC-uri

[galleria]

Lenovo vrea sa isi dezvolte portofoliul de clienti pe segmentul sistemelor desktop, si, cum la moda sunt sistemele All-in-One, a lansat primul produs de acest gen, sub numele lui A700.

PC-ul beneficiaza de un ecran tactil cu o diagonala de 23-inch, capabil sa redea continut 1080p, fiind primul calculator care utilizeaza Surface Acoustic Wave panel, despre care Lenovo spune ca ofera un raspuns extraordinar la atingere, comparativ cu touch display-urile prezente pe piata.

Performantele se vor datora unui procesor cu 4 nuclee, la 1.73GHz (Core i3, i5 sau i7, in functie de optiune), unei placi video de la Intel, a unui HDD de 320GB, precum si unei unitati optice Blu-ray combo. La pachet, sunt incluse si tastatura si mouse-ul wireless.

Pretul de inceput este de 999$, dar cel mai avansat sistem A700 (CPU Core i7, grafica sigurata de Mobility Radeon HD 5650, 8GB de RAM si 2TB capacitate de stocare) va determina ca mana cumparatorului sa intre mai adanc in buzunar.

Totusi, daca acest pret va sperie, Lenovo a scos pe piata si un All-in-One mai mic si mai ieftin, B305, cu un ecran LCD fara touch de 21,5-inch, cel mai avansat procesor pentru care se poate opta fiind Athlon II X4. Daca vrei si placa video dedicata, atunci pretul va sari pana la 699$.

Grupului de lansari se alaturi si un nettop, pentru a fi folosit pe post de home theater. Q150 are chip grafic NVIDIA 2010 – era Ion cu 512MB memorie dedicata, permitand redarea continutului 1080p atunci cand este activata accelerarea hardware. Nu se mai stiu alte detalii, in afara faptului ca sistemul va beneficia de procesor Intel Atom si va avea o telecomanda media, pretul fiind de 249$.

Ultimul sistem Lenovo care a vazut lumina zilei este H320, primul sistem desktop slim tower (cu dimensiuni de doua ori mai mici decat o unitate centrala obisnuita), configuratia fiind alcatuita din noile prcesoare Intel si memorie 8GB. Pretul de pornire este de 549$.

Toate PC-urile vor fi disponibile la sfarsitul lunii iunie, cu exceptia lui B305, care poate ajunge in mainile utilizatorilor mai repede.


Sursa: Electronista

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: