Sharp prezinta un display multi-screen cu cele mai mici margini

Sharp prezinta un display multi-screen cu cele mai mici margini

sharp

Pana acum, in momentul in care era format un display de dimensiuni mari prin unirea mai multor ecrane, spatiul dintre partile componente fragmenta unitatea imaginilor afisate. Sharp a dorit sa elimine aceasta problema intalnita in prezentarile mari, prezentand un nou sistem de display multi-screen, bazat pe monitoarele LCD PN-V601 60-inch (1366 x 768).

Acest sistem se caracterizeaza printr-o distanta dintre monitoarele unite de aproximativ 6,5 mm, capabila sa elimine individualitatea fiecarui ecran si sa creeze o imagine de ansamblu aproape fara cusur. Iar faptul ca produsele component sunt LED backlight ofera o luminozitate uniforma sistemului multi-screen format, de 700cd/mp.

Cum ajungem la distant de 6,5 mm? Pai un monitor are marginea din dreapta si de jos de 2,4 mm, iar cea din stanga si de sus de 4,1 mm.

Daca te interezeaza sa vezi noua tehnologie de aproape si nu ai rabdare pana in august, moment la care va avea loc lansarea oficiala, atunci poti merg e la targul Digital Signage Japan din Tokyo, in perioada 9–11 iunie, unde va fi expus.

Citește și:
Etichete: