SanDisk scoate din cutie hard disk-urile G3

, 24 Feb, 12:09

Sandisk G3SanDisk a început în sfârşit livrarea pe piaţa de larg consum a hard disk-urilor G3. Unităţile de stocare, de a caror existenţă se ştie de peste 1 an, sunt create atât pentru utilizatorii “de acasă”, cât şi pentru companii. Viteza maximă în cazul citirii de date ajunge la 220MB pe secundă, iar în cazul scrierii, de 120 MB pe secundă. Timpul redus de aşteptare caracteristic flash ajută la încărcarea aproape de două ori mai rapidă a fişierelor.

HDD-ul SATA de 2,5-inch este compatibil, pe lângă Windows, atât cu Linux, cât şi cu Mac OS X. Oricum, posesorii de Windows 7 au avantajul de a putea profita de suportul nativ TRIM al sistemului de operare pentru a reduce spaţiul irosit inutil şi pentru a stimula performanţa.

Două modele sunt în prezent la vânzare, incluzând o capacitate de stocare de 60GB (230$), respectiv de 120GB (400 $), cu preţuri peste cele vehiculate în 2009, de 150$ şi 250$. SanDisk nu a facut nicio referire la scoaterea modelului de 240 GB din seria G3.


Sursa: Electronista

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail