Samsung ST80 vine cu Wi-Fi incorporat

Samsung ST80 vine cu Wi-Fi incorporat

Samsung Electronics a lansat modelul ST80, o camera foto point-and-shoot de 14,2 megapixeli care se alatura gamei Samsung de camere foto digitale cu Wi-Fi integrat.

Design-ul subtire si curbat al lui ST80 adaposteste un zoom optic de 3x si un ecran larg tactil de 3 inch pe spatele camerei. Camera va fi disponibila in patru culori stilizate: negru carbune, alb, roz fucsia si albastru mentolat.

ST80 vine dotata cu noua functie Samsung “Smart Crop”, un instrument de editare care poate fi folosit direct pe camera foto. Tehnologia de recunoastere a scenei Samsung Smart Auto (Imagine si Film) selecteaza automat setarile cele mai potrivite pentru mediul in care fotograful surprinde o imagine.

In plus fata de rezolutia de 14,2 megapixeli pentru fotografii, ST80 ofera posibilitatea de inregistrare HD, la o rata de 30 de cadre pe secunda. Filmele HD au o rezolutie de 720p cu format H.264, care poate inregistra de trei ori mai mult decat formatul video MJPEG.

Printr-o conexiune de internet cu Wi-Fi, utilizatorii au optiunea de a trimite imagini si filme la adrese de email individuale sau adreselor salvate din memoria camerei foto. Conectivitatea wireless ST80 este imbunatatita de tehnologia Samsung AllShare, care permite sincronizarea camerei la dispozitivele electronice din casa compatibile cu DLNA (Digital Living Network Alliance), cum ar fi televizoarele HD si ramele foto digitale.

[galleria gid=”wifi”]

Specificatii:

ST80

Megapixeli

14.2 mega-pixels

Zoom optic

3x Optical Zoom

Dimensiune LCD

Clear 3.0” WQVGA Touch Display (230K)

Obiectiv

Samsung

Movie Mode

720p / 30fps / H.264

Dimensiuni

92 X 55,4 X 18,5 mm

Caracteristici

– Wi-Fi Connectivity

– AllShare (DLNA Supported)

– Email / Direct upload to photo sharing websites

– 3.0” Touch-Screen LCD

– High-Definition 720p Video

– Smart Auto (Still & Movie)

-Smart Crop Feature

Disponibilitate

septembrie 2010

Pret

249$


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: