Samsung, ramasa fara ecrane AMOLED pe 2011?

, 01 Oct, 09:52

Potrivit zvonurilor, se pare ca Apple este foarte incantata de ecranele AMOLED produse de Samsung, astfel incat a cumparat virtual toata “productia” pe anul 2011. Asta inseamna ca exista posibilitatea ca Samsung sa treaca la implementarea de LCD-uri pentru telefoanele Galaxy S si Wave.

Nu se stie ce vrea sa faca Apple cu ecranele AMOLED cumparate, intrucat toate dispozitivele pe care le are in prezent sunt echipate cu LCD-uri, care, potrivit anumitor voci, ar fi mai de calitate (per ansamblu) decat display-urile produse de compania coreeana.

Sa nu uitam nici de faptul ca ecranele AMOLED de dimensiuni mari sunt destul de scumpe, astfel incat probabilitatea sa fie folosite pentru iPad sau pentru un dispozitiv de mai mari dimensiuni este relativ scazuta.

Indiferent daca zvonurile se vor concretiza sau nu, un lucru este stiut: nu ar fi prima data cand Samsung promite mai mult decat poate oferi.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail