Samsung prezintă familia de telefoane Shark

Samsung prezintă familia de telefoane Shark

samsung-shark-phonesMici, dar agresive, cam așa sunt descrise noile telefoane mobile din colecția Shark ale producatorului coreean Samsung. Primele terminale apărute în această categorie, candybar-ul Shark (S5350) și telefoanele slider, Shark 2 (S5550) și Shark 3 (S3550), vor fi disponibile pe piață din primul semestru al anului 2010.

samsung-s5350-comboSeria Shark a fost special creată pentru utilizatorii pasionați de multimedia, dar care doresc să fie întodeauna prezenți pe rețelele sociale online. Telefoanele nu sunt costisitoare și vin cu o serie de shortcut-uri directe pentru Social Networking Services (SNS) care au fost încadrate pe ecranul idle, utilizatorii având în acest mod acces rapid la Facebook, MySpace, Bebo și la alte site-uri preferate.

Software-ul Samsung Communities permite utilizatorilor să încarce și să trimită altor prieteni, cu ușurință și rapiditate, fotografii și filmulețe personale prin intermediul serviciilor rețelelor sociale sau altor site-uri de photo sharing. În plus, accesul rapid și facil la site-uri frecvent accesate precum Flickr, Picasa, Photobucket și YouTube, permite parcurgerea și vizualizarea conținutului în mișcare.

Seria Shark are și o serie de opțiuni de securitate, printre care se număra și Mobile Tracker, care ajută la depistarea unui telefon pierdut sau furat, anunțând utilizatorul oricând este schimbată cartela SIM. În plus, un mesaj SOS poate fi programat spre a transmite o alertă de ajutor unui contact pre-selectat, formulând astfel o cerere discretă și rapidă pentru asistență.

samsung-s5550-comboShark (S5350) este un telefon cu  un profil îngust de 11,9 mm, dar este dotat cu aplicații multimedia. Modelul are un design specific denumit Updated Graphic User Interface (GUI). De asemenea, telefonul are încorporată o cameră foto de 3,2 MP care poate înregistra clipuri video. În plus, Shark permite accesul la Multi-instant messenger, care înglobează toate conturile utilizatorului pentru GTalk, AIM și Palringo Chat într-o singură aplicație.

Modelul Shark 2 se remarcă prin ecranul AMOLED cu un consum de energie mai redus decât în cazul altor tipuri de display. Telefonul are camera de 5 MP cu autofocus. Alte caracteristici includ memoria internă de 110 MB și slot-ul extern microSD (de pâna la 8 GB). Asemenea lui Shark, Shark 2 dispune și de Multi-instant messenger și meniu shortcut SNS afișat pe ecranul idle.

samsung-s3550Modelul Shark 3 are o interfață inovatoare care dispune de un buton adițional poziționat central în partea inferioară, ce se adaptează nevoilor utilizatorului de navigare. Shark 3 este echipat cu o camera de 2 MP. Modelul dispune de o memorie internă de 40 MB și de un slot pentru microSD (de până la 8 GB), suficiente pentru a accesa imediat albumele foto și colecția de muzică.

Etichete: