Romancing the… phone

Romancing the... phone

 

Model: Alexandra Iozu (MRA Models)

Foto: 4Dstudio pentru Playtech.ro
Mobilier: Innova
Haine: SevenSins
Incaltaminte: Rebelle Fashion

 

Unul dintre cele mai ravnite mistere ale unei femei frumoase care iti starneste imaginatia inca de la prima privire este… numarul ei de telefon. Dar si mai misterios este ce se se intampla dincolo de undele hertziene, pentru ca telefonul pentru o femeie nu este un simplu instrument de comunicare, centru multimedia portabil, statie de jocuri portabila sau browser la purtator. Relatia dintre o femeie si telefonul ei este una cu mult mai profunda si atunci cand apare o armonie perfecta, acel telefon devine o extensie aproape organica a personalitatii ei. Telefonul nu mai este doar folosit ci „purtat” cu gratie si naturalete, agenda ei secreta capata valente de jurnal intim, display-ul este oglinda ei magica, iar tastele pe care le atinge….

Nu este deloc usor sa ajungi la o astfel de chimie, dar poate fi interesant sa incerci, asa ca, pentru cateva ore, studiourile PlayTech au devenit un loc realmente fascinant, unde am incercat sa gasim telefonul perfect pentru superba Alexandra. De la popularul iPhone 3GS, care ramane in continuare la fel de sexy ca pe vremea cand urmaream fotografiile-spion, la stilatul LG BL 40 Black, unul dintre cele mai… delicioase modele ale apetisantei serii Chocolate, suntem convinsi ca am vazut mici descarcari electrice ori de cate ori Alexandra interactiona cu vreunul dintre telefoane. Fie ca isi nota un gand pentru blogul ei, cu ajutorul sofisticatului Nokia N900 Black sau inceca sa fie pe aceeasi lungime de unda cu Samsung Wave, ori urmarea instantaneul perfect cu Sony Ericsson Satio, de fiecare data ni s-a parut ca a existat ceva intre ele.

Dar, in finalul sesiunii, tot nu ne-am putut da seama care a fost telefonul perfect pentru Alexandra, iar ea a preferat sa nu ne dezvaluie nimic. Din pictorialul de mai sus crezi ca tu te poti prinde?

 

***

Cariera de model a Alexandrei Iozu a inceput in 2006, cand a fost descoperita de MRA, ulterior fiind implicata in numeroase proiecte locale, intre care se remarca imaginea Orange Young Romania. Din 2009, cariera Alexandrei a capatat dimensiuni internationale, prezentand la Milano pentru Cacharel, Luisa Beccaria si multi alti designeri locali, si apoi la Saptamana Modei de la Paris.
Alexandra este studenta in anul I la Comunicare si Relatii Publice in cadrul Universitatii Bucuresti si isi doreste o cariera in PR sau publicitate. Adora sportul, mersul pe bicicleta pe distante lungi si gadget-urile de ultima generatie.

Citește și: