Roadshow Epson la Bucuresti

Roadshow Epson la Bucuresti

[galleria]

Cele mai noi tehnologii si produse Epson au fost prezentate in premiera in cadrul unui roadshow organizat de companie care a poposit pentru o zi si la Bucuresti. Epson a prezentat o gama foarte larga de produse, de la imprimate de format mare la proiectoare destinate mediului de afaceri, imprimante business inkjet, solutii multifunctionale destinate pietei consumer, videoproiectoare usor de integrat cu un sistem Home Cinema, scannere sau solutii destinate punctelor de vanzari.

De asemenea, Epson a demonstrat solutii all-in-one destinate mediului educational, inclusiv table interactive care functioneaza impreuna cu proiectoare Epson. Un punct de atractie deosebit al roadhow-ului a fost demonstrarea capabilitatilor de redare HD ale videoproiectoarelor Epson, inclusiv a sistemelor de reglare automata pe orizontala si pe verticala a imaginilor redate de acestea.

Gama foarte larga de produse prezentate acopera atat necesitatile mediilor de afaceri, cat si multiple solutii destinate consumatorului de acasa, de la echipamente multifunctionale ce asigura printare, scanare si copiere, in special optimizate pentru fotografii, pana la proiectoare de inalta performanta pentru sistemul de divertisment din sufragerie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: