Project Natal va costa aproximativ 50$?

Project Natal va costa aproximativ 50$?

natal_0_0

Michael Pachter, analist la Wedbush Morgan Securities și autor al rubricii Pach Attack! de pe GameTrailers.com, a estimat că Microsoft va lansa Project Natal la un preț de numai 50$, față de sumele de trei ori mai mari vehiculate de diverși pe web.

Afirmația a fost făcută în el mai recent episod al rubricii sale de pe GameTrailers, Pachter fiind de părere că zvonurile privind suma mare pe care Microsoft o va percepe pentru așteptatele periferice se bazează doar pe prețurile practicate pentru Wi-Fi și un hard suplimentar pentru Xbox 360.

“Estimarea mea este că Natal, care este realmente important pentru ei, va avea un preț fie egal fie sub costurile de producție. Așa ca mi-e greu să cred că ii va costa 150$ producția unei unități Natal. Vorbim de fapt despre software, care pentru ei e ușor de distribuit, și o cameră”, spune Pachter.

“Știu, lumea va spune că nu e doar un webcam; este de fapt o cameră cu trei lentile care face chestii cool și aflu de la colegii mei specialiști în hardware de la Wedbush că ar costa aproximativ 50$. Acum poate că mă înșel și sigur voi fi atacat de puștii de 13 ani care au doctorate în inginerie și știu mai multe despre hardware decât mine și poate vor spune ca va fi cam 70$, dar aș fi foarte surprins dacă ar fi mai mult de 79$ și cred că până la urmă va fi 50$” a argumentat el în continuare.

“Ei nu încearcă să facă bani de pe urma dispozitivului, ci să-i facă pe toți să-l cumpere și apoi să ne poată vinde alte lucruri, eventual mult mai multe Xbox-uri 360″. Estimarea mea este 50$. Cred că la suma asta va fi lansat”, conchide Pachter.

Iată și episodul cu pricina:

Sursa: EDGE