Prince of Persia, cel mai tare film dintr-un joc video?

Prince of Persia, cel mai tare film dintr-un joc video?

[galleria]

A avut premiera acum mai bine de o luna, iar primele impresii despre filmul Prince of Persia: The Sands of Time sunt impartite. Iubitorii de filme de aventuri au fost impresionati de atmosfera, scenariu si asa mai departe, altii l-au definit ca fiind sec si sustin ca a fost ratat un potential urias. Indiferent in ce tabara va aflati, va punem acum pe masa unicul lucru cert si neutru: box office-ul.

Potrivit Box Office Mojo, incasarile Prince of Persia: The Sands of Time pana la 20 iunie s-au ridicat la 293,9 milioane de dolari in toata lumea (peste 70% in afara Statelor Unite), ceea ce inseamna ca productia Disney este cel mai mare film adaptat dupa un joc video din toate timpurile.

Prin comparatie, Lara Croft: Tomb Rider, care era pana acum pe primul loc, a inregistrat 274,7 milioane dolari la nivel modial. Oare sa fi avut “un cuvant de spus” si bugetul Prince of Persia, de 200 milioane de dolari, dublu fata de cel al Lara Croft? Pentru a prezenta clasamentul complet, pe locul al treilea este Pokemon: The First Movie, cu 163,6 milioane dolari.

Deci? Ce spuneti? Sa urmeze oare si o continuare la Prince of Persia?

Citește și:
Etichete: