Primul laptop Acer cu procesoare Intel Core

Primul laptop Acer cu procesoare Intel Core

[galleria]

Laptopurile Acer au adoptat noua gama de procesoare Intel Core iar primul model de acest gen, Aspire 7745, isi face debutul in Romania prin intermediul distribuitorului ELKOTech, vizand segmentele multimedia si gaming.

Acer Aspire 7745 beneficiaza de avantajele oferite de noile procesoare Intel Core i7, Intel Core i5 si Intel Core i3 si de chipset-ul Mobile Intel HM55 Express, asigurând performante deosebite în jocuri, multitasking si în lucrul cu aplicatii multimedia. Performanta este completata de un ecran LED CineCrystal cu o diagonala de 17,3inch si timp de raspuns redus. Sistemul audio surround integrat este optimizat Dolby, iar amplificatorul Acer Tuba CineBass permite utilizatorilor sa experimenteze efecte bass cu frecventa joasa.

Conectivitatea este asigurata de catre cele mai avansate tehnologii wireless sau wired: 802.11a/b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED ce suporta Acer SignalUp cu tehnologia wireless Nplify, Bluetooth optional si o placa de retea Gigabit.

Laptopul integreaza si solutia Acer Video Conference, care include webcam-ul Acer Crystal Eye cu rezolutia de 1280X1024, programul Acer Video Conference Manager si tehnologia Acer PureZone, ce ofera posibilitatea utilizatorilor de a tine legatura cu prietenii si de a întretine conferinte video cu partenerii de afaceri.

Etichete: