Playtech.ro te înrolează în Battlefield Party!

Playtech.ro te înrolează în Battlefield Party!

afis-playtech-batelfield-01

Playtech.ro dă milităria jos din pod şi o aduce la Battlefield Party. Dacă îţi plac distracţia şi gaming-ul, ai acordul nostru pentru a te înscrie la cea mai tare petrecere în stil army, cu muzică, tombole, competiţii.

În cadrul evenimentului Battlefield Party, va avea loc un campionat de două ore player versus player, cu jocuri video ca premii. Distracţia va continua cu petrecerea tematică, pentru care invitaţii ar fi recomandat să respecte stilul vestimentar milităresc, întrucât cea mai inspirată costumaţie va fi, de asemenea, premiată. Vom mai avea tombole cu premii de tot felul: jocuri, console, voucher-e Airsoft, bere… Întreaga petrecere se va afla ”sub comanda” lui DJ Raul, care va avea grijă ca nimeni să nu iasă din linia plutonului înainte de orele dimineţii.

Accesul va fi acordat doar celor antrenaţi, iar permisul de intrare va putea fi eliberat după înscrierea în formularul de mai jos.

Atenţie! Accesul este limitat. Primii 400 de înscrişi vor avea intrarea gratuită la eveniment, pe baza numelui înregistrat, şi vor mai putea veni cu o persoană. Momentul închiderii înscrierilor va fi anunţat.

 

 

Startul înscrierii:

24 februarie 2010

Apelul:

5 martie, în club R2 (Regie), de la ora 20.00

Intrarea va fi pe baza numelui înregistrat.

Operaţiuni la faţa locului:

– petrecere tematică

– tombole

– atmosferă întreţinută de DJ Raul

Premii:

– 3 jocuri video

– o consolă Xbox 360

– voucher-e Airsoft (tir)

Condiţii de participare:

– vârsta minimă 18 ani

– stilul vestimentar milităresc (cel puţin un element vestimentar tematic – şapcă, tricou, eşarfă etc.) poate fi premiat

– rezistenţa la surprize

Înaintea petrecerii, de la ora 20.00, va avea loc un campionat de două ore player versus player, cu maxim opt participanţi. Primii trei clasaţi în cadrul competiţiei vor câştiga câte unul dintre cele 3 jocuri video Battlefield: Bad Company 2!

Pentru înscrierea în competiţia player versus player trimite-ne pe adresa evenimente@playtech.ro un email în care să ne spui care ţi s-a părut cea mai tare aventură din Battlefield: Bad Company 1 şi motivul pentru care ţi-a plăcut. Echipa Playtech.ro va selecta cele mai interesante 8 răspunsuri pentru participarea la campionat.

 

Notă! Angajaţii Playtech.ro şi ai partenerilor nu vor putea participa la concursuri şi tombole.

 

Înrolarea a luat sfarsit, te așteptam la petrecere.

Citește și: