PlayStation 3 deţine supremaţia

, 09 Mar, 11:28

PlayStation 3 de la Sony va fi cea mai vândută consolă din lume, dacă este să vorbim doar de generaţia şi tehnologiile actuale, depăşind orice alt produs din această categorie, indiferent de producător, se menţionează în cadrul unui raport al Strategy Analytics.

console

Potrivit estimărilor, până în 2013 PS3 va deveni cea mai folosită consolă, atingând cifră de 127 milioane de unităţi cumpărate, iar Xbox 360 îşi va consolida poziţia în top 3. Totuşi, în prezent, Wii-ul de la Nintendo prezintă cel mai mare interes.

Despre vânzările consolei celor de la Nintendo se spune că vor atinge cifra de 103 milioane sisteme în următorii trei ani. Evoluţia Xbox 360, consola Microsoft, va depinde de succesul mult aşteptatului proiect Natal, având posibilitatea de a “lupta” cu arme egale cu celelalte două console de pe piaţă, dar fără a trece pe primul loc, deoarece şi Sony are în vedere lansarea unui upgrade 3D şi a unui controller bazat pe mişcare.

În cadrul vânzărilor de sărbători din Decembrie, atât consolele PS3, cât şi cele Wii au înregistrat vânzări record: 3,8 millioane unităţi, respectiv 1,31 milioane unităţi. Per total, în  2009 vânzările la console au scăzut cu 6%, iar trendul descendent va continua şi în cursul anului 2010, când se aşteaptă o scădere cu 9%.


Sursa: Electronista

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Draga Mata. Iti multumesc ca esti un FanBoy si ca folosesti cuvantul fecale de parca iti este cel mai bun prieten. Dar tin sa iti amintesc ca stirea este cat se poate de reala. Daca intelectul tau limitat nu poate sa conceapa ca PS3-ul a ajuns sa fie bine vandut, atunci iti sugerez sa iti cumperi un gameboy, sa tai cablul de la internet si, daca nu ofera rezultate aceasta tactica, poti incerca o scoala de buna maniere si sa incerci calasa a 5-a inca odata. Se pare ca ai nevoie de un curs de gramatica romana.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail