PlayFest 3D: Jurnal de campanie

PlayFest 3D: Jurnal de campanie

Playtech.ro face un apel la calm si relaxare pentru toti bucurestenii care au luat cu asalt farmaciile sau cabinetele medicale in urma experientei halucinante de care au avut parte zilele acestea in centrul capitalei. Nu, stimati concetateni, nu vi s-a parut ca vedeti mergand pe strada litere si cifre colorate, nu este o invazie extraterestra si nici cine stie ce noua initiativa guvernamentala ce va vizeaza portofelele.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Campanie offline PlayFest 3D/|height={500px}]


3D-ul ros-albastru pe care multi dintre voi poate l-au remarcat reprezinta invitatia Playtech.ro la o noua editie a PlayFest, de data aceasta dedicata tehnologiei 3D si, in special, a modului in care aceasta a fost adoptata de industria gamingului. Fara nici o exagerare cel mai tare eveniment 3D al anului, PlayFest 3D va fi, pentru cateva ore, locul in care veti putea vedea laolalta cele mai avansate echipamente audio-vizuale din Romania, care vor rula la cele mai inalte standarde unul dintre cele mai avansate jocuri ale momentului, Call of Duty: Black Ops. Un regal 3D din care nu vor lipsi momente incitante, premii si alte surprize pregatite pentru voi.

Incepand cu saptamana trecuta, campania PlayFest 3D este prezenta si pe strazile Bucurestilor, unde, in functie si de capriciile vremii, veti putea intalni mascotele noastre, ce va vor imparti invitatii pe baza carora veti putea avea acces gratuit la acest eveniment. Inscrierea online va fi activa pana la ora 23:59 in pre-ziua evenimentului, adica joi noapte, asa ca rezervati-va din timp accesul.

Pana vineri, deci, aveti toate sansele sa va intalniti cu oamenii nostri, care va vor oferi invitatii si orice alte informatii ati mai avea nevoie despre PlayFest 3D. Cat despre locatia evenimentului, chiar daca ea a ramas aceeasi, R2-ul din Regie, va fi o noua surpriza placuta pentru voi, pentru ca R2 s-a transformat in Le Studio Club, cu un look nou si foarte cool.

Evenimentele PlayFest poarta marca pasiunii echipei Playtech.ro pentru tehnologie si a dorintei noastre de a fi cat se poate de aproape de cititori, carora sa le oferim ceva mai mult decat texte descriptive: posibilitatea de a avea acces direct la tehnologiile pe care noi avem privilegiul de a le testa in avanpremiera pentru voi. Iar cum experienta 3D in gaming este ceva, din multe puncte de vedere, dincolo de cuvinte, exact asta ne-am dorit sa puteti experimenta si voi, ce se ascunde cu adevarat in spatele ochelarilor 3D pe care ii stiti din poze.

Ne vedem la PlayFest 3D, OK?


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: