Plăcile de bază Asus, mai prietenoase cu zona grafică

Plăcile de bază Asus, mai prietenoase cu zona grafică

Asus-placaAsus a lansat o noua serie de platforme PC bazate pe chipset-urile Intel H57 și H55. Gama Asus P7H57D/P7H55 cuprinde trei modele ATX și patru mATX, care pun în valoare platforma LGA1156 și suportă procesoarele Intel Core i7, Core i5, Core i3 și Pentium.

Seria P7H57D/P7H55 utilizează GPU Boost, o tehnologie de accelerare grafică prin care se reușește creșterea instant cu 50% a performanțelor procesorului Intel HD Graphics, făcând posibilă procesarea fluxului de cadre HD, prin urmare și îmbunătățirea notei de realism a jocurilor.

GPU Boost include opțuni avansate de overclocking care le permit utilizatorilor să controleze parametrii accelerarii video în vederea obținerii unui plus de performanță. În plus, GPU Boost ajută la reducerea consumului de energie prin folosirea unității Asus Energy Processing Unit (EPU), un sistem comprehensiv de management energetic. EPU detectează nivelul de încărcare a procesorului grafic HD de pe placa și stabileste în mod inteligent tensiunea de alimentare a acestuia pentru a răspunde diverselor solicitari.

Adaptorul Bridge Chip pe PCIe X4 ofera performanțele reale SATA 6G și USB 3.0 optimizează ratele de transfer în cazul hard disk-urilor SATA 6Gb/s și reduce de 10 ori timpul necesar copierii informațiilor de pe dispozitivele externe avansate.

Facilitatea CPU Level Up permite realizarea overclocking-ului de procesor printr-un simplu clic de mouse. Aceasta manevră nu necesită achiziționarea de software sau hardware suplimentar, performanțele putând fi îmbunătățite instant fără niciun cost.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: