PIXMA iP2700: calitate fotolab pentru utilizatorii casnici

PIXMA iP2700: calitate fotolab pentru utilizatorii casnici

PIXMA iP2700

Canon anunță o nouă imprimantă destinată segmentului home user, ce oferă printare text superioară și calitate similară celei obținute în laboratoarele foto, la un preț accesibil. PIXMA iP2700 este ideală pentru utilizatorii casnici care doresc un dispozitiv cu un design atractiv și ușor de utilizat. PIXMA iP2700 include tehnologia Canon FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) – ce oferă printuri fără granulație la rezoluții de până la 4800X1200dpi, cu o dimensiune a picăturii de cerneală de 2pl – ideală pentru documente, printuri web și fotografii.

PIXMA iP2700 FSL w PRINTPIXMA iP2700 utilizează sistemul Canon ChromaLife 100+ pentru a oferi longevitate și calitate îmbunătățită, asigurând obținerea unor imagini vii, pline de culoare, cu o durată de viață lungă. Printarea unei fotografii fără margini la dimensiunea de 10x15cm durează aproximativ 55 secunde. Rezultatele de calitate oferă utilizatorilor certitudinea că printurile pe care le vor face sunt comparabile cu cele realizate într-un laborator foto.

PIXMA iP2700 este livrată împreună cu o soluție software avansată, ce include softul Easy-PhotoPrint EX, cu modulul Auto Photo Fix II și Easy-WebPrint EX pentru un print web simplu și inteligent. Easy-PhotoPrint EX este conceput să permită utilizatorilor crearea de printuri foto fără margini în doar câțiva pași și accesarea de opțiuni avansate de print precum corecția ochilor roșii. Easy-WebPrint EX este disponibil pentru descărcare la pagina www.canon-europe.com.

Etichete: