Philips USB Elite Edition, stick USB cât cardul de credit

Philips USB Elite Edition, stick USB cât cardul de credit

[galleria]

Philips anunță lansarea cardurilor de stocare Philips Elite Edition, disponibile în variante de 4 GB și 8 GB. Toate modelele din noua gamă au dimensiunea unei cărți de vizită și au carcasa de aluminiu de 3 mm, fiind proiectate pentru a se potrivi perfect într-un portofel. Carcasa din aluminiu are finisaj care oferă un aspect elegant și modern. Conexiunea USB este flexibila, potrivindu-se perfect în orice port USB. Ușurința utilizării este un factor important pentru acest card flash USB plug and play. Mai mult, conexiunea USB ultra-subțire este flexibilă, protejând astfel cardul îmotriva ruperii.

Transferul de date este rapid și se face prin tehnologia USB 2.0. Mai mult, cardurile permit sincronizarea fișierelor între PC și cardul USB. Prin compresia automată a fișierelor se creează mai mult spațiu liber. Modelele permit utilizatorului să își protejeze datele personale împotriva accesului neautorizat prin simpla utilizare a unei parole, prin criptarea AES pe 256 de biți.

Cardul flash USB Philips Elite Edition are inclusă o suită software completă, care rulează automat de pe unitatea flash USB și îți permite accesul la caracteristici utile precum: protecția parolei, sincronizarea fișierelor, comprimarea datelor, informații USB. În plus, oferă un test de 30 de zile pentru Portable Microsoft Outlock Express, sincronizarea articolelor preferate și navigarea :incognito” pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: